viernes, 23 de septiembre de 2016

Això comença!

Aquesta història començà a la generació olímpica, l'any 1992. Dues personetes arribaren al món a un dels llocs més idíl·lics, la illa de Mallorca, més coneguda com "Sa Roqueta". 
Cada una es va anar formant per camins diferents, creant el seu propi bagatge. Però la casualitat juntament amb les ganes d'aprendre, així com l'interès per l'educació, ha fet que avui ens trobem a una illa veïna captivadora.



L'objectiu d'aquest espai conjunt, és descobrir una nova eina educativa que es troba en constant expansió i que, a un ritme vertiginós ha passat a ser un dels motors de la nostra vida quotidiana.
No hi ha dubte que l'educació és l'eina més poderosa per canviar el món, però hem de ser conscients que aquest es troba en un canvi continu determinat per les noves tecnologies. Per això, és primordial adaptar-nos i aprendre a utilitzar tots els recursos disponibles si volem una educació activa i en progrés.
El nostre propòsit, és poder continuar amb la feina que els docents han començat i desenvolupat durant tant d'anys, contribuint amb noves idees així com metodologies, i enriquint-nos de les possibilitats que ens proporciona el món virtual.